Despre noi

Suntem trei tineri studenti romani, din Bucuresti, care din noiembrie 2013 au convenit sa-si uneasca fortele spre a oferi servicii de resurse umane, recrutare si plasare forta  de munca, inchirieri ospatari, bucatari, cameriste, oameni buni la toate, majordomi, personal curatenie in tara si strainatate si publicitate. Asa a luat fiinta compania Adorex Distribution.

Avand in vedere ca observam deja ce ne-ar asteapta dupa absolvirea facultatilor am decis sa oferim romanilor care apeleaza la noi cateva avantaje valoroase. Nu vom dezvalui aici valoarea oferita de noi celor ce doresc sa lucreze cu compania noastra.

Va facem o singura promisiune. Vom onora viitorul angajat astfel incat il vom trimite la un loc de munca cu singurul scop de a-i fi mai bine atat lui cat si angajatorului sau. Ne vom onora partenerii din tara ori din strainatate cu care vom avea relatii de afaceri. Le vom trimite oameni care chiar isi doresc sa-si schimbe viata lucrand cu responsabilitate si dedicatie in tara sau strainatate. Ne vom onora parintii care ne-au crescut si educat pentru a deveni utili societatii in care traim.

Asadar, promisiunea noastra este ca vrem sa reusim sa ne facem utili atat partenerilor romani si straini, cat si mai multor angajati.